De Schranskerk

Schrans 92, Leeuwarden

De Schranskerk is een unieke kantoorlocatie in het centrum van Leeuwarden. Je vindt de Schranskerk slechts 500 meter van het station, in de gezellige en levendige winkelstraat de Schrans. 

Deze kerk is uitermate geschikt voor muziek-, zang- en dansles of bijvoorbeeld een sport- of yogaschool. Of misschien ben jij psycholoog, coach, advocaat of architect en zie je mogelijkheden voor jouw onderneming. Of wil je hier vestigen samen met andere ondernemers? De mogelijkheden zijn oneindig!

Heb je interesse om deel uit te maken van dit unieke project? Laat het ons weten! De gehele kerk huren kan natuurlijk (hierop is de huurprijs gebaseerd), maar ook samen met meerdere ondernemers huren of een deel van de kerk huren behoort tot de mogelijkheden. Of wie weet ontstaat er op basis van jullie wensen een uniek bedrijfverzamelgebouw of een nieuw gezondheidscentrum. Alles is nog mogelijk. Bel ons of laat je gegevens achter via ons contactformulier, dan houden wij je op de hoogte en kijken we hoe we jouw wensen mogelijk kunnen maken!

check klein
Bomvol mogelijkheden
check klein
In het centrum van Leeuwarden
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Fantastische akoestiek
check klein
Inspirerende en unieke werkomgeving
check klein
Supermooie lichtinval

Schranskerk Leeuwarden - Kantoor-Friesland

Schranskerk

Huurprijs€6000,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte1075m²
VerdiepingBegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurpijs is gebaseerd op de huur van de volledige kerk en is exclusief gas, water, licht en internet. De minimale huurperiode wordt in overleg met de verhuurder bepaald. Indien gewenst denkt de verhuurder graag mee over de benodigde aanpassingen.