K&B Business Center Leeuwarden

Ouddeelstraat 7a, Leeuwarden

Kantoorruimte huren in Leeuwarden? Dat kan bij Kantoor-Friesland! K&B Business Center ligt aan de Ouddeelstraat nabij het Drachtsterplein in Leeuwarden. Met verschillende uitvalswegen dichtbij, ben je zo in en uit Leeuwarden. In 10 minuten fiets je zo vanaf het station naar dit bedrijfsverzamelpand! Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Heb je opslagruimte nodig voor je producten? Er zijn ook een aantal opslagruimtes beschikbaar! 

In de lunchpauze loop je zo naar de AH Xl Tijnjedyk of naar de visboer! Aan de Tijnjedyk vind je een Post NL, wat handig is voor het versturen van je webshop producten! Ook kun je een heerlijke wandeling maken rondom het riviertje 'De Potmarge' naast het bedrijfsverzamelpand!

Dit pand in Leeuwarden is nog maar net volledig gerenoveerd en dat is te zien! Het pand ziet er van binnen en buiten heel netjes uit. Bij binnenkomst valt meteen de ruim opgezette entree op. Er is aan alles gedacht: een algemene vergaderruimte waar je gratis gebruik van mag maken, een luxe kantineruimte en elk kantoor is voorzien van een eigen wifinetwerk! 

check klein
Nette en ruime werkomgeving
check klein
Gratis internet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar
check klein
Gratis gebruik maken van algemene faciliteiten
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Kantoorruimte, te huur, Friesland, Leeuwarden, huren

Potmarge

Huurprijs€1275,00 per maand excl. btw
Servicekosten€370,00 per maand excl. btw
Oppervlakte106m²
Verdiepingbegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is exclusief de kosten voor o.a. gas, water, licht en internet. Huurperiode wordt in overleg met de verhuurder bepaald.