BusinessCenter Oosterwolde

Veengang 1, Oosterwolde

BusinessCenter Oosterwolde is gevestigd in het voormalige Rabobank-gebouw en gelegen op een drukke zichtlocatie, grenzend aan de entree van Oosterwolde. Dit moderne kantoorpand ligt nabij de N381 en is daardoor makkelijk bereikbaar.

Dit bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor verschillende soorten kantoor- en praktijkruimtes. Daarnaast heeft het pand veel secundaire voordelen: supersnel internet, een coffee corner voor fijne koffie, kosteloos gebruik van vergaderruimtes en business lounge, en voor wie sportief op de fiets komt: douches zijn aanwezig.

check klein
Moderne werkomgeving
check klein
Lunchcafé
check klein
Gratis parkeren op eigen parkeerdek
check klein
Gratis internet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Elektrisch laden

Alt

Office B12

Huurprijs€325,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte14m²
Verdiepingbegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig internet inbegrepen zijn! Kantoor-Friesland biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.

Alt

Office B6

Huurprijs€675,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte30m²
Verdiepingbegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig glasvezelinternet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt flexibele en kortlopende contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Deze flexplek is na de eerste zes maanden maandelijks opzegbaar!