Venus 110 | Heerenveen

Venus 110, Heerenveen

Kantoorruimte huren in Heerenveen? Dat kan aan de Venus 110! Het pand ligt op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) en is perfect te bereiken. Op dit bedrijventerrein vindt je een aantal grote ondernemingen, zoals Body&Fit, A-ware en Fonterra. Het pand ligt naast Knooppunt Heerenveen en daarmee op korte afstand van de op- en afritten van de A32 en A7.

Dit enorme pand van ongeveer 30.000 m² bestaat uit een aantal bedrijfsruimtes en kantoorruimtes. Ondernemingen die in het pand te vinden zijn, zijn: Tetra Pak, UPS en Pax Transport. Er zijn ruimschootse parkeervoorzieningen op eigen terrein, maar daarnaast is Heerenveen met het OV ook goed te bereiken. Het pand staat in een mooie groene omgeving.

De kantoren en ingang bevinden zich aan de linkerzijkant van het pand. Je kunt vanaf 100 m² flexibel kantoorruimte huren! Neem contact op om vrijblijvend een bezichtiging in te plannen!

check klein
Nette en ruime werkomgeving
check klein
Groene omgeving
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar
check klein
Vanaf 100 m²
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Alt

Venus 100

Huurprijs€18500,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte1784m²
Verdiepingbegane grond en 1e verdieping
Beschikbaar perDirect

De huurprijs is een kale huursom, een voorschot in de servicekosten wordt in overleg en op maat vastgesteld. De minimale huurperiode bedraagt tenminste 5 jaar.